Donateurs elektronisch afval

FGF wordt gesteund door Nederlandse ondernemers die 100 % achter de filosofie van de stichting staan en geloven in een duurzame wereld. Zij dragen direct bij aan het oplossen van problemen in de conflictgebieden.

Door op regelmatige basis elektronisch afval te doneren steunen zij FGF

Donateurs elektronisch afval:

Hemdvoohem.nl recyclet
Webwinkel Hemdvoohem.nl recyclet door eigen bedrijfsprocessen in te zetten. Zij geven hun klanten een kortingsbon wanneer zij een kapotte telefoon insturen. Bekijk hun website!

Daemen ICT recycling
Daemen Networking ICT-Solutions zamelt het elektronisch afval van de eigen organisatie EN dat van haar klanten in voor Fair Gold Foundation. Elektronisch afval voor bomen! 
i4ip-logo

Telecomoperator i4IP zorgt ervoor dat al hun oude elektronica op verantwoorde wijze gerecycled wordt. Zij zetten zich actief in voor het inzamelen van elektronisch afval voor onze lokale projecten!

Solatube recyclet elektronisch afval
Solatube Benelux in Ede verzamelt de dimmers met elektra en doneert deze aan Fair Gold Foundation. Zo zorgen zij ervoor dat de dimmers op de juiste manier verwerkt worden en dragen zij bij aan onze projecten. Solatube Benelux doneert daarnaast regelmatig elektronisch afval!

 

Notarisunie Almere
Notarisunie Almere staat achter de filosofie van Fair Gold Foundation en doneert regelmatig oude elektronica aan de stichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt