Donateurs elektronisch afval

Fair Gold Foundation wordt gesteund door Nederlandse ondernemers die 100 % achter de filosofie van de stichting staan en geloven in een duurzame wereld. Zij dragen direct bij aan het oplossen van problemen in de conflictgebieden.

De Nederlandse Provider recyclet
De Nederlandse Provider zamelt oude elektronica in voor Fair Gold Foundation. Zij willen actief bijdragen aan het verkleinen van onze gezamenlijke afvalhoop en zorgen er samen met Fair Gold Foundation voor dat dit op veilige en verantwoorde manier lukt!
i4ip elektronisch afval
Telecomoperator i4IP zorgt er samen met Fair Gold Foundation voor dat al hun oude elektronica op verantwoorde wijze gerecycled wordt. Zij zetten zich actief in voor het inzamelen van elektronisch afval voor onze lokale projecten!
Solatube recyclet elektronisch afval
Solatube Benelux in Ede verzamelt de dimmers met elektra en doneert deze aan Fair Gold Foundation. Zo zorgen zij ervoor dat de dimmers op de juiste manier verwerkt worden en dragen zij bij aan onze projecten. Solatube Benelux doneert daarnaast regelmatig elektronisch afval.
Notarisunie Almere
Notarisunie Almere staat achter de filosofie van Fair Gold Foundation en doneert regelmatig oude elektronica aan de stichting.
Daemen ICT recycling
Daemen Networking ICT-Solutions zamelt het elektronisch afval van de eigen organisatie EN dat van haar klanten in voor Fair Gold Foundation. Elektronisch afval voor bomen!
Hemdvoohem.nl recyclet
Webwinkel Hemdvoorhem.nl recyclet door eigen bedrijfsprocessen in te zetten. Zij geven hun klanten een kortingsbon wanneer zij een kapotte telefoon insturen. Bekijk hun website!
Sibbing recyclet elektronisch afval
Financieel adviesbureau Sibbing zorgt ervoor dat al hun oude elektronica bij Fair Gold Foundation terecht komt. Zo draagt Sibbing zeer actief bij aan het behalen van de doelstelling van Fair Gold Foundation!
COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt