Samenwerking Mara & Villosa; goud uit een mobieltje als sieraad

Mara & Villosa
Samenwerking Mara & Villosa; goud uit een mobieltje als sieraad

Ben je op zoek naar een gouden sieraad, maar wil je hierin een duurzame keuze maken? Goed nieuws! De eerste lijn sieraden gemaakt van hergebruikt goud uit elektronisch afval is gelanceerd op www.maravillosa.nl. Via deze webshop kun je sieraden bestellen, puur goud en 100% conflictvrij. De sieraden zijn 14 karaats en worden handgemaakt in Utrecht. Het merk Mara & Villosa wil met het verkopen van gerecyclede gouden sieraden de wereldwijde kwikvervuiling door goudmijnbouw tegengaan. Zo weet je zeker dat je met zo’n sieraad bijdraagt aan een betere wereld. En het mooie is: elk verkocht sieraad via www.maravillosa.nl draagt bij aan een van de lokale projecten van Fair Gold Foundation. Dubbel goed dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt