Fair Gold Foundation steunt nu ook schoon drinkwater!

Schoon drinkwater
Fair Gold Foundation steunt nu ook schoon drinkwater!

Wij gaan een nieuw lokaal project steunen in Peru! Vanaf mei 2018 zullen we ons behalve op herbebossing en educatie ook gaan richten op de kwaliteit van het drinkwater. In de afgelegener gebieden in Peru is dat drinkwater namelijk helemaal nog niet veilig, waardoor de lokale bevolking ziek wordt en kinderen zelfs overlijden aan de gevolgen van diarree door vervuild drinkwater. Things4Life heeft hier een eenvoudige oplossing voor. Zij werken met recyclebare waterfilters die de lokale bevolking zowel thuis als op lokale scholen kan gebruiken. Wij gaan er met de inzameling van elektronisch afval in Nederland aan bijdragen dat die waterfilters beschikbaar komen! Daarnaast willen we door middel van schoolprojecten waterflessen gaan sponsoren voor basisschoolkinderen. Zodat zij ook op school veilig water kunnen drinken EN kunnen meenemen. We gaan snel meer berichten over dit toffe project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt