Pascale hoort bij de duurzaamste jonge koplopers van Nederland

Pascale Veerling Duurzame jonge 100
Pascale hoort bij de duurzaamste jonge koplopers van Nederland

Oprichter Pascale is geselecteerd voor de lijst met 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland 2017 door Duurzame Jonge 100 in samenwerking met SustainableMotion! Sinds de oprichting van Fair Gold Foundation in augustus 2015 werken we met ons gepassioneerde en professionele team vrijwilligers hard aan een betere wereld. De toegang tot deze bijzonder lijst inspirerende jonge mensen is een extra erkenning; we zitten op de goede weg EN zijn nog maar net begonnen. De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde! Er zijn duurzame oplossingen nodig voor de vragen van de toekomst. Jong talent is hierbij onmisbaar. Zij experimenteren nu al met nieuwe economische modellen, radicale innovaties of een duurzame levensstijl. Dit doen zij in de vorm van uiteenlopende activiteiten, projecten of start-ups die bijdragen aan een duurzame toekomst. De DJ100 laat zien dat een duurzamere toekomst nu al mogelijk is.

COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt