Marnix College zamelt oude mobieltjes in

Marnix College goed doel
Marnix College zamelt oude mobieltjes in

Na een zinderende kick-off beleeft het Marnix College in Ede vandaag de laatste inzameldag van oude mobieltjes. Alle leerlingen en hun mentoren hebben zich een week lang ingezet voor ons herbebossingsproject in de Peruaanse Amazone. VWO 5 heeft toffe folders en posters gemaakt, er zijn zelfs promotiefilmpjes verschenen en leerlingen zijn langs hun oude basisscholen gegaan om nog meer oude mobiele telefoons te bemachtigen voor ons doel: samen met het Marnix College zoveel mogelijk bomen planten in het verwoeste regenwoud in Peru. Wist je dat 12 oude mobieltjes al kunnen zorgen voor een nieuwe boom in het regenwoud? Super dat deze jonge ambassadeurs van het Marnix College zich zo inzetten voor onze natuur! Hou onze website in de gaten; 31 januari maken we bekend hoeveel mobieltjes er zijn ingezameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT © 2015 SOCIAL WELFARE. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button

Like je ons al op Facebook?

Like onze Facebook pagina en steun daarmee FGF!

Nee, Bedankt